Hej!
Lergrytan är ju alldeles underbar!
Absolut bästa att använda till tex grytor av olika slag. Mest använder jag den kanske till Gulasch, men också till Plommonspäckad fläskkarré mm. Men alla recept eller grytor i lergryta blir ju oerhört saftiga och bra!
En enorm fördel vid långkok är ju att "passningen" blir så himla enkel - i stort sett obefintlig.
Jag mixar ihop i grytan det som behövs (efter blötläggning såklart), sen in i ugnen 175 grader i två timmar. Utejobb i trädgården. Gräva eller fix med ved. Sen in och äta! Nylagat. Inget skrapande i botten av pannan eller koka torrt. Inget bök och stök. Bara ner med allt som ska va, en gång för alla. Och sedan två timmars fri tid!
Jag tycker verkligen att den är Toppen!!!
Hälsar Verona
Gulasch_dla.nu.jpg ( 28.43k )
Antal nedladdningar: 5