Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Kallskuret vegetariskt, Några förslag men OBS! högt proteininnehåll
          mamamaggan
          Inlägg 29-10-2011, 22:07
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 15 810
          Medlem sedan:
          11-11-2003
          Medlem nr: 2 558



          Fyller år snart och har tänkt bjuda närmaste släkten på färdigköpt fat med kallskuret.

          Vå son är vegetarian och jag vet också att släktingarna gärna provar " hans " mat så nu undrar jag vilka förslag ni har på vegetariskt kallskuret med högt proteininnehåll.

          Glömde skriva att ägg går bra för vår son, så det kan ingå.

          Redigerat av mamamaggan: 29-10-2011, 22:08


          --------------------
          Mälardalen zon 2 - 3

          Att känna skuld är att vara human
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Peztis
          Inlägg 30-10-2011, 22:32
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 8 521
          Medlem sedan:
          18-01-2009
          Medlem nr: 20 608



          Paprikan var billig nu på ICA, såg jagK. Köpte en hel del.
          Så här är mitt tillägg till buffén (som som dessutom är underbart till kött).

          GRILLAD INLAGD PAPRIKA
          Så som de gör den i Serbien

          Skär paprikorna (röda, gula och vita är godast) i halvor eller fjärdedelar, ta bort kärnorna. Om man har långsmala paprikor kan man låta dem vara hela och "ourkärnade".

          Grilla paprikorna (på grillen, torr stekpanna, grillfunktionen på ugnen...) tills skalet är sotsvarta och börjar buckla sig. Vänd dem om det behövs. Lägg paprikorna sedan i en plastpåse och knyt åt. Låt svalna, därefter är skalet lätt att gnugga bort. Blir paprikan sotig kan man tvätta bort det med vatten.

          Blanda olivolja, vinäger, salt och hel eller skuren vitlök (samt ev andra kryddor efter tycke och smak). Lägg i paprikorna och låt gärna stå svalt någon dag innan servering.
          Vid servering, blanda i rikligt med persilja.

          Denna paprika håller sig rätt länge om den få stå svalt. Plocka ur vitlöken när önskad styrka har uppnåtts.


          --------------------


          * ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 26-07-2025, 13:50
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon