CITAT (Myosotis @ 09-11-2011, 11:07)


Vilken dum kommentar.
Jag har använt agar-agar när jag har gjort glass, det ingår även johannesbrödfrömjöl i samma recept fast vad jag förstår så har de två samma effekt. Vätskan tjocknar när man sjuder den, kan det vara där det blev fel? Tror inte det händer nåt om man bara tillsätter det i kall fromage.
Häromdagen såg jag en ny produkt i affären, minns inte vad den hette men ungefär "vegetarisk gelatin", tänkte jag skulle pröva den vid något tillfälle.
Vi fick tag på agar i Life-butiken och följde råden på förpackningen till punkt och pricka. Man skulle sjuda den med en del av vätskan osv.
Merlin , det där lät intressant . Vi var på ICA Maxi först och letade men hittade bara något som heter Vegegel men det passade inte till det här. Nu vet jag att jag ska leta efter ett blåvitt paket.
Azur , märket var Clearspring men då kan man ju hålla utkik efter andra märken också nu när jag vet att det finns olika.
Redigerat av mamamaggan: 09-11-2011, 16:09