CITAT (Bock @ 11-11-2011, 22:38)

Sitter här och njuter av en tjugoettårig rum och funderar på om man skulle ta en flaska vodka och ta i lagom med starka chilisar ( nästa års skörd ) och sen låta den stå i 1-3 år???
Undra om den skulle va god ?
Någon som provat detta ?
Jag vet att man tog svarta vinbär och tryckte i en 75a och sen slog man på sprit & lite sockerlag och sen fick den stå i ett halvår och det fungerade.....
Mja, personligen tycker jag inte vodka har så (särskilt mycket) smak i sig själv, och jag vet inte om jag skulle gilla brännvinssmaken förstärkt med chili.
Däremot tror jag hallandsfläder skulle vara god på det viset, eller svart vinbärsbrännvin tror jag hade varit jävligt gott. Även Ouzu, gärna nån med lite mer sötma än de lite stramare eller hur man ska säga.
Har själv funderat på idén men dricker just nu mestadels whiskey

Och en del rödvin. Skulle kanske prova en slice chili i ett glas rödvin

Mvh