Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > tillagningstips av sejfile/makrillfilé..., Dela med er av era enkla matlagningstips
          xlxl67
          Inlägg 11-01-2012, 07:59
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1 870
          Medlem sedan:
          12-08-2009
          Medlem nr: 25 446



          Köpte lite billiga frysta fileer av dessa fisksorter. Skall ha kokt potatis till men vad mer kan göra med fisken och vad kan man ha till för gott? Antingen ugn eller stekt får det bli.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Margith
          Inlägg 11-01-2012, 11:39
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 958
          Medlem sedan:
          30-01-2004
          Medlem nr: 2 746



          Mollis recept är exakt det jag brukar göra. Fast jag byter ut smörgåsgurkan mot Bostongurka smile.gif

          Här är en annan favorit hos oss:

          Bre ut filéerna i en ugnsfast form.
          Salt och vitpeppar.
          Tryck ut nästan en hel tub räkost över.
          Slå på 3 dl vispgrädde.

          In i ugnen 200-225 grader, 20-30 minuter. Beror på hur tjocka filéerna är.

          Servera med pressad potatis, för såsen är bäst!


          --------------------
          Margith, zon 6

          Har du inget snällt att säga, är det bättre att vara tyst.
          Citat: min mor =)
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          xlxl67   tillagningstips av sejfile/makrillfilé...   11-01-2012, 07:59
          Blomstertanten   Sejfile, skivade tomater, lök, grädde,salt, peppar...   11-01-2012, 08:04
          Mollis   Panera filéerna, stek i smör och gör en god pikant...   11-01-2012, 08:58
          xlxl67   Är detta sejen? Panera filéerna, stek i smör och ...   16-01-2012, 16:55
          Mollis   Är detta sejen? Ja mitt recept var tänkt till sej...   18-01-2012, 08:13
          Eva 33c   Vi har ett standardrecept på just sejfile som häng...   11-01-2012, 11:21
          Myosotis   :flirting:   11-01-2012, 13:14
          omk   :lol: Vad gäller makrill, är det absolut godaste...   11-01-2012, 18:39
          Tikka   Jag fick mycket makrill i höstas när jag fiskade o...   11-01-2012, 19:37
          omk   ... citronpeppar i smör ... Åh, vad GOTT det låter...   11-01-2012, 19:50
          Motti   När vi var i Havstensund och durjade Makrill så fi...   11-01-2012, 23:58
          Wilmer   Jag tror inte någon nämnde min variant? Sejblock ...   12-01-2012, 00:20
          Pirum    Makrill blir bäst om den paneras i rågmjöl, enda ...   12-01-2012, 01:00
          Natur liv   Ibland får man hitta på varianter på maträtter när...   12-01-2012, 09:40
          Blomstertanten   Du får chansa :giggle:   16-01-2012, 17:09
          xlxl67   Haha vågar jag ta ett sådant järvt beslut tro? ;)   16-01-2012, 17:13
          malcolm   Jag brukar dubbelpanera filéerna, dvs. först vända...   18-01-2012, 07:26
          herkules   jag är ingen fiskälskare, makrill har jag tex aldr...   18-01-2012, 08:36
          Wierga   Till ett paket frysta makrillfiléer (tror det är r...   15-03-2012, 15:54
          mamamaggan   Sejen kan jag tänka mig att göra med som torsk L...   15-03-2012, 23:41


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 31-07-2025, 04:56
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon