Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Sockerkaka utan ströbröd
          Klint
          Inlägg 29-01-2012, 13:54
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 4 467
          Medlem sedan:
          06-08-2008
          Medlem nr: 18 069



          help.gif lantisen har rensat förrådet på kaffebröd,sonen med fam.är i antågande.Sockerkaka tänkte jag men inget ströbröd,har nån stans för mej att det går med råsocker nån som prövat? alternativen är smulat sportknäckebröd,vetemjöl ge mej tips!


          --------------------
          Blåklint

          Titta gärna in på bygg,

          http://forum.odla.nu/index.php?showtopic=104592&st=60
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Myosotis
          Inlägg 31-01-2012, 11:26
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 19 798
          Medlem sedan:
          30-09-2007
          Medlem nr: 12 674



          blink.gif Är det ovanligt?!! Jag trodde att det här med ströbröd bara var dumheter i recepten, ingen vanlig människa som använder sånt... Mjöl har man ju hemma ändå när man bakar, varför skulle man köpa ströbröd? Eller kan man använda det till något annat också? Jag har alltid tyckt att det verkar lite äckligt, gammalt bröd utanpå sockerkakan liksom, varför inte använda mjöl som är rent och fräscht? Men jag är ju medveten om att jag säkert har blivit bjuden på kaka med gammalt bröd utanpå, så smaken stör tydligen inte nämnvärt. Kokos tycker jag inte om så jag blir alltid nervös när jag bjuds på äpplekaka, många som använder kokosflingor. Mannagryn vet jag inte vad det är, verkar också onödigt att köpa hem bara för att strö formen? Så krångligt unsure.gif

          CITAT (*Stintan* @ 31-01-2012, 11:12) *
          Däremot till matbröd om man använder form.

          De gånger jag har bakat bröd i en form har jag däremot inte använt smör och mjöl utan bara olja. dunno.gif Behövs nog inget mjöl, degen fastnar inte ändå.


          --------------------
          Det ska gå.

           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 28-07-2025, 03:18
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon