CITAT (Biggan_ @ 10-04-2012, 22:25)

...men varför skitar ni ner potatisstöt eller potatispress när ni ändå använder elvispen?
för att det är roligt att mosa sönder potatis! eller för att det var så morsan gjorde fast först stöt och sen ballongvisp då hon inte hade någon elvisp

CITAT (merlin68 @ 10-04-2012, 22:44)

Med elvisp. Smör, salt, peppar och en aning socker. Har jag grädde hemma hamnar det gärna en liten slurk i moset. Nä nu blev jag hungrig...

Godast är moset med en massa stekta brödkrutonger till

nygjord potatismos på hårdmacka med bregott, sen behövs det liksom inget mer.
CITAT (heinrich_stubel @ 10-04-2012, 22:46)

Nej, blir faktiskt godare. De har grädde i kända recept. Googla själv.
aldrig grädde i potatismos, det blir för stampigt, moset ska vara luftigt.
tycker jag.