|
|
 |
Svar
|
18-04-2012, 22:51
|

Medlem
Antal inlägg: 22 484
Medlem sedan: 04-08-2005
Medlem nr: 6 301

|
Jag tycker blå kongo smakar inte gott alls.
--------------------
Rotar runt i Sörmlands inland zon 2-3 Det är ingen konst att vara modig om man inte är rädd/Tove Jansson
|
|
|
|
|
19-04-2012, 09:00
|

Medlem
Antal inlägg: 19 798
Medlem sedan: 30-09-2007
Medlem nr: 12 674

|
CITAT (*Stintan* @ 18-04-2012, 23:51)  Jag tycker blå kongo smakar inte gott alls. Jag har inte hittat någon blå potatis som är lika god som King Edward tyvärr, Blaue Anneliese är nog den som är godast.
--------------------
Det ska gå.
|
|
|
|
Inlägg i den här tråden
Eva i Skåne Hur gör du potatismos? 10-04-2012, 19:11 Maggan H Elvisp; salt, peppar, aromat, smör och mjölk till ... 10-04-2012, 19:15 Biggan_ Elvisp; salt, peppar, aromat, smör och mjölk till ... 10-04-2012, 19:22 Huggorm Det närmaste jag kommit är att jag gjorde pulvermo... 10-04-2012, 19:29 Anma Elvisp, varm mjölk, äkta smör, salt, svartpeppar, ... 10-04-2012, 19:29 Lokan Potatisstöt, smör, muskotnöt, salt, lite vitpeppar... 10-04-2012, 19:41 Peztis Idag med potatispress, ibland med stöt och ibland ... 10-04-2012, 19:56 hattstugan Potatisstöt sen i ned hjölk och smör lite salt och... 10-04-2012, 19:59 *Stintan* gaffel, mjölk, smör, salt, vitpeppar och en gnutta... 10-04-2012, 20:04 malcolm Potatispress, sedan varm mjölk smält smör och salt... 10-04-2012, 20:13 herkules potatisstöt, varm mjölk, en nypa socker, smör som ... 10-04-2012, 21:16 Biggan_ ...men varför skitar ni ner potatisstöt eller pota... 10-04-2012, 21:25 omk ...men varför skitar ni ner potatisstöt eller pota... 10-04-2012, 22:22  flaxss Moset behöver inte vara helt slätt, godast med lit... 10-04-2012, 22:50 herkules ...men varför skitar ni ner potatisstöt eller pota... 10-04-2012, 22:28 malcolm ...men varför skitar ni ner potatisstöt eller pota... 11-04-2012, 00:42 heinrich_stubel Ni bör använda grädde istället för mjölk, för bätt... 10-04-2012, 21:42 Biggan_ Ni bör använda grädde istället för mjölk, för bätt... 10-04-2012, 21:43  heinrich_stubel Du menar viktmässigt eller?
Nej, blir faktiskt god... 10-04-2012, 21:46 merlin68 Med elvisp. Smör, salt, peppar och en aning socker... 10-04-2012, 21:44 Markus_H potatis som kokas i bitar för att gå fort, varm gr... 10-04-2012, 22:41 Kryddan03 Jag gör som Eva, pressar den kokta potatisen i en ... 10-04-2012, 23:07 kerstinbern Värm potatisen vid 70 grader 30 min
Kyl under kal... 11-04-2012, 03:58 Meriona Potatisstöt naturligtvis! Fast jag brukar låta... 11-04-2012, 07:47 Mollis Potatisstöt, jag har förutom mjölk, smör och salt ... 11-04-2012, 07:49 Skruttis Jag verkar vara den enda som använder pulvermos (m... 11-04-2012, 08:17 *Stintan* Jag verkar vara den enda som använder pulvermos (m... 11-04-2012, 08:24 Meriona Ja kall mjölk använder jag med. 11-04-2012, 08:29 Skruttis Tyvärr så är jag väldigt nojjig med just mjölkprod... 11-04-2012, 08:42 Anki V Nu för tiden blir det mest viktväktarmos: Nykokt p... 11-04-2012, 09:04 Gossen Ruda Potatismos är barnmat. Möjligen direkt från korvmo... 11-04-2012, 11:13 Myosotis Potatisstöt, varm mjölk, riven muskot. Måste vara ... 11-04-2012, 11:13 Klint Kokt potatis i bitar kör lite sakta runt med elvis... 11-04-2012, 11:26 malcolm Kall mjölk... då kyler man ju potatisen/moset... 11-04-2012, 11:26 *Stintan* Nej då inte om man låter kastrullen stå på varm me... 11-04-2012, 11:43 Carl Potatismos kan bara göras på ett sätt. Potatis kok... 11-04-2012, 12:48 Skruttis Potatismos kan bara göras på ett sätt. Potatis kok... 11-04-2012, 17:13 malcolm Använder man elvisp så blir det hel fel. Blir bara... 11-04-2012, 17:30 EKLO Jag gör ofta mos, men numera tycker jag det blir g... 11-04-2012, 12:54 *Stintan* Hahaha jag ser att jag är den enda som bara använd... 11-04-2012, 13:07 Eva i Skåne Socker i moset är inte nödvändigt, men jag tycker ... 11-04-2012, 13:56 Elisabeth-Västkustkolonisten Vi kokar också med en palsternacka och gärna lite ... 11-04-2012, 14:26 malcolm Jag skötte ALL planering, hemhandlig och tillagnin... 11-04-2012, 15:51 gammelnalle Potatis koka i 15 min- slå av plattan- låt efterko... 11-04-2012, 18:31 Anma Jag saknar det där med att låta saker mogna klart ... 11-04-2012, 18:42 Meriona Trolla i en mattråd. Snacka om att ha ett tråkigt ... 11-04-2012, 18:44 ingrid fuxwall Har nyss gjort potatismos, med salt, vitpeppar och... 11-04-2012, 19:00 Meriona :rotfl: :rotfl: :rotfl:
SNyft snörvel.. 11-04-2012, 19:45 Motti Jag kör alltid med press först sen kör jag med elv... 11-04-2012, 19:50 netaave Har provat att göra både med press o stöt men tyck... 12-04-2012, 18:42 xlxl67 1/10 kålrot och 9/10 vanlig potatis blir grymt got... 12-04-2012, 19:10 Wilmer Socker?!?!?! Jisses, det var nyheter f... 12-04-2012, 23:36 Myosotis Bästa moset görs på egna potäterna...
Gärna blå :D 13-04-2012, 10:54 Wilmer :tummenupp: Ja, så klart! 13-04-2012, 20:05 Meriona Blå potatis har jag aldrig smakat, är det gott? Kö... 13-04-2012, 20:21 Markus_H Blå potatis har jag aldrig smakat, är det gott? Kö... 18-04-2012, 22:49 Wilmer De smakar ju inget från affären, så då kan man äta... 13-04-2012, 20:53 Motti Blå potatis" Blå kongo"är lika god som K... 18-04-2012, 22:38 Wilmer Kongo smakar heltklart annorlunda mot andra potäte... 18-04-2012, 22:58 *Stintan* Odlade själv för jag var ju tvungen att testa men ... 18-04-2012, 23:10 Wilmer Jag gör mos på alla potäter jag odlar, köper jag k... 18-04-2012, 23:18 Monarda Använder maken till att göra potatismos, det blir ... 23-04-2012, 21:09 herkules ett par droppar tryffelolja i potatismos är gott. 24-04-2012, 10:48 cic Jag är snudd på värdelös i köket, men jädrans vilk... 20-05-2012, 17:44
1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
0 medlem(mar):
|
|
 |
|