CITAT (anne-li i olofstorp @ 20-11-2004, 21:19)
CITAT (torvan @ 19-11-2004, 14:17)
Om det är flera som ska äta brukar jag bryna biffarna först och snabbt ut i kylan på balkongen eller in i kylen. När det är börjar bli dags att äta sätter jag in dom i ugnen på 225 gr i 10 min. Lägg gärna på en skiva chevreost om du gillar det. Det är perfekt att göra så när man har gäster för det kan förberedas långt innan. Vilket är perfekt för mig som får Lützendimma i hela huset när jag steker för jag har ingen fläkt.

torvan
CITAT
mmmmmmm. så himla gott det låter, måste nog inventera kylen, fast där är inte roligt idag, det vet jag.....
Det där med dimma i köket, det får jag alltid trots fläkt, men det värsta är att jag får skridskobana i hallen, det verkar som om fettpartiklar har en speciell landningsbana på just en fläck där,,,,,
Irriterande när både jag själv och gäster står på öronen.
Så möjligheten att dels vädra och dels torka golv innan alla kommer är inte fel alls....
Ska pröva.

Dags att rengöra fläkten kanske!
--------------------