Medlem
Antal inlägg: 3 539
Medlem sedan: 01-11-2002
Medlem nr: 36
Var blev ånyo bjuden på resturang och åt kött. Av någon anledning blir man ofta bjuden på oxfile. (fantasielöst... ) Nåväl det går att äta. Men nu kommer min fråga. Hur lite skall man steka köttbiten minst?? Vad säger ni? Vad säger era kokböcker? Ibland när man får köttbiten på sin tallrik så har den stekts in 5 mm. Resten är rött kött. Det känns som om dom lika bra kunde gravat köttbiten.
Frågan: Hur lite skall man steka oxfile minst??
--------------------
Enbart pengar gör ingen lycklig. Man måste också ha aktier, guld och fastigheter. Danny Kaye (1913-1987)
Medlem
Antal inlägg: 1 310
Medlem sedan: 06-11-2002
Medlem nr: 256
Nej, jag menar vanlig pitt i panna med stekt potatis, kött, lök och stekt ägg. Viktigt, för mig, att ägget steks på låg värme i rikligt med smör som öses över äggvitan. Naturligtvis skall jag laga Biff Rydberg.