CITAT (fvd @ 13-07-2012, 10:32)

Jag har samma problem när jag skall göra sylt. Jag tycker jag gör som det står på burken (gelatinpulver) men inte tjocknar den inte. Jag håller på och mekar och häller i mer vattenblandat i het sylt. Ibland får jag till det till slut men det retar mig att jag inte kan fatta en så enkel sak. Jag gör mest rårörda lingon så det är inte så ofta jag kokar sylt. Hoppas ni är många som svarar oss nu.
jag som fattar snabbt om man förklarar långsamt

Du häller i mer vattenblandat säger du? Jag tar på mig om ja gör bort mig här, men menar du vattenblandad gelatinpulver o inte vattenupplöst citronsyra väl :? Jag "kan inte" gelatinpulvret
Då du fått till det till sist, har du haft i typ det dubbla då eller ?
Ja här behövs samlad proffession tror jag
Redigerat av Sörgårdsnissen: 13-07-2012, 09:42