Här hemma är det mest mat från grunden även om det händer att vi köper halvfabrikat/färdiglagat. Men vi köper aldrig färdigrätter från frysen som man stoppar i micron. Jo, det har hänt nån gång att jag köpt en paj eller nåt då jag inte haft färdig låda och måste ha lunch till jobbet. Vi har inte en micro, som vi nu har kommit på är en nackdel så vi börjat frysa in matlådor av rester sen jag fick jobb. Ibland är man lat och vill bara värma upp nåt snabbt hemma också.
Färdiga köttbullar händer det att vi köper. Annat också, stuvade morötter på tub och risgrynsgröt.
Men det mesta lagar maken själv och så är jag alldeles underbart duktig på att värma maten dagen efter.

Jag kan laga mat, men under de 10 åren med min skada tappade jag det lilla intresse jag hade, det är inte kul att stå vid spisen när resultatet är ökad värk efteråt. Har inte, som med så mycket annat, hittat tillbaka till matlagningen ännu.