Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Falukorv, stektips
          malcolm
          Inlägg 28-03-2013, 10:34
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 20 052
          Medlem sedan:
          18-05-2010
          Medlem nr: 30 311



          Alltid när jag stekerfalukorv i skivor blir det som små "skålar", vet någon hur man skall undvika det? Brukar skära ett snitt i varje skiva men skulle hellre vilja ha dem hela, på restaurang är det ju aldrig så där och jag undrar vad de kan ha för knep, märker ingen skillnad om det är en rak korv eller en ring.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Rosrup
          Inlägg 28-03-2013, 17:25
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 277
          Medlem sedan:
          06-10-2011
          Medlem nr: 75 127



          Inte så att restauranger (vilken sån som nu serverar falukorv...) steker dom med en sån där hamburgergrill gatuköken brukar ha?
          Alltså med lock och i press med värme från bägge hållen.

          Testa våffeljärnet för en personlig touch coolgleam.gif

          Annars så testa kall stekpanna, svag värme och vänd ofta.
          Framgår inte ifall du vill ha bränd skorpa på dom eller inte.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 03:28
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon