Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Falukorv, stektips
          malcolm
          Inlägg 28-03-2013, 10:34
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 20 052
          Medlem sedan:
          18-05-2010
          Medlem nr: 30 311



          Alltid när jag stekerfalukorv i skivor blir det som små "skålar", vet någon hur man skall undvika det? Brukar skära ett snitt i varje skiva men skulle hellre vilja ha dem hela, på restaurang är det ju aldrig så där och jag undrar vad de kan ha för knep, märker ingen skillnad om det är en rak korv eller en ring.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Monarda
          Inlägg 28-03-2013, 19:01
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 4 644
          Medlem sedan:
          06-03-2005
          Medlem nr: 5 125



          Skär lite tjockare skivor så blir det inga skålar. Nu har vi ju snart ingen äkta Falukorv heller eftersom Melkers i Falun vill flytta tillverkningen till Sävsjö och 34 personer är varslade. angry.gif
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 08:10
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon