Medlem
Antal inlägg: 5 498
Medlem sedan: 01-11-2002
Medlem nr: 20
Hallon,
Jag funderar å funderar och när jag läser receptböcker så ser jag alltsom oftast att de innehåller dessa ingredienser:
Mjöl
Grädde/creme fraiche
Buljongtärning.
Mjöl om det gäller förtjockning vet jag redan att jag kan ta arrowroot istället. Men men - det är som mest sättet med recepten som irriterar mig - det måste ju finnas andra sätt med att konstruera recept?Måste alltid en soppa innehålla creme fraiche eller grädde för att bli gott? Retar mig mest på alla recept i tidningar och i vissa kokböcker......
Medlem
Antal inlägg: 21 879
Medlem sedan: 10-01-2003
Medlem nr: 559
Ja den är god och inte samma som creme f alls -varför finns inte den , då vi har 100 tals lättyogurtprodukter pepperade med socker som smakar blä.. men de har ju låg fetthalt förstås .... själv tror jag de är livsfarliga