Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Grumlig saft, Vad göra ?
          mamamaggan
          Inlägg 15-09-2013, 11:23
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 15 810
          Medlem sedan:
          11-11-2003
          Medlem nr: 2 558



          Kokade saft förra hösten. Har förvarat den liggande i kylan. Nu ser jag i de sista flakorna att det grumligt i botten.

          Hur gör jag nu ? Kan jag bara sila bort det grumliga eller krävs det någon mer åtgärd ?


          Jag hade inte i så mycket socker , gillar inte när det är för sött , men nu tycker jag saften är för sur. Kan jag koka om och ha i t ex stevia ?


          --------------------
          Mälardalen zon 2 - 3

          Att känna skuld är att vara human
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Eva i Skåne
          Inlägg 15-09-2013, 16:48
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 24 744
          Medlem sedan:
          03-11-2002
          Medlem nr: 110



          Ang det grumliga så vill jag minnas att hemmakokt saft väldigt ofta får lite bottensats när den lagras. Tror inte våra sildukar är tillräckligt täta.
          Antingen får du försiktigt dekantera saften eller strunta i att den blir grumlig i glaset.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 28-06-2025, 02:37
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon