Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Tillaga vildsvin, recept...
          Anki på Öland
          Inlägg 24-11-2013, 12:20
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 6 847
          Medlem sedan:
          26-05-2004
          Medlem nr: 3 723



          Kommer att få köpa lite vildsvin, karré eller stek kommer jag att få, vet inte vilket ännu. Sökte bland recept här men dom som tidigare undrat hade inte fått några svar alls.
          Har någon nu några enkla bra recept hur man tillagar det gott?? Jag behöver inga länkar till receptsidor, det kan jag söka efter själv, utan undrar vad andra gjort med köttet och hur det blev.


          --------------------
          Hundar och pelargoner....... sen är man sysselsatt året om :)
          Huserar på södra Öland

          mitt album
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Motti
          Inlägg 12-05-2014, 23:47
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 802
          Medlem sedan:
          03-06-2008
          Medlem nr: 16 563



          Hej !jo min man är jägare och vi äter en hel del vildsvin ! Vildsvin är ju inte lika fet som tamgris ,men i huvudsak gör du samma som du gör med tamsvin alltså lagar du till det precis som du gör med tamgris smile.gif inga konstigheter .En del får för sig att det ska balltas till så väldigt mycket så fort det är vilt ,själv hatar jag att använda Enbär tex då jag tycker de tar över viltsmaken totalt ja till och med tar bort den här kör vi med salt svartpeppar lite vitlök all
          deles tillräckligt .Om du ska köra Vildsvin i ugn som tex karre stek så släng gärna på Bacon eller Olivolja då det tillför fet och gör köttet saftigare .Mitt måtto med vilt är :krångla inte till det för att det råkar vara vilt ;)men kör det gärna på låg värme i fler extra timmar för att få det riktigt mört .Man kan också med fördel marinera det !Testa gärna Pulld Pourk på vildsvin smile.gif
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 10-08-2025, 07:57
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon