Medlem
Antal inlägg: 5 498
Medlem sedan: 01-11-2002
Medlem nr: 20
Hallon!
Jag funderar runt - torkad persilja, pulvriserad torkad vitlök och så salt.....fuktas lätt med olivolja. Nån som har gjort och vet ungefärligen vad och kan säga om jag glömt nån vital ingrediens?
Medlem
Antal inlägg: 5 498
Medlem sedan: 01-11-2002
Medlem nr: 20
Såg ju på Tinas program - persiljan skall itne simma i olja utan enbart fukta den - det är som varje persiljeblad ligger separat i burken om man tillsätter några dropapr olja. Och efter sett Tinas program stolpade jag till Franska Butriken här i Gbg och köpte en burk och nu förösker jag duplicera den. Mkt nöjd förutom med kvalisorten på den frystorkade persiljan. Där kan man nog få bättre......skall undersökas. Färsk är nog det ultimata - längtar efter vår.