Hej Ylva,
Glömde en halv mening ser jag :-) 'Odla orientaliska Grönsaker' är slut på förlag men kanske kan fås antikvariskt - DEN är otroligt bra! Nog den som jag tillsammans med Köksträdgården gillar bäst av Lena Is böcker - OK Jordens Täppor har så vackra häftiga bilder så man spricker

och Cityodling har jag inte läst...men det kommer!
Håll ögona på bokrean - 2004 var den på bokrean.....Handbok för Köksträdgården alltså.
späd maskros är otroligt kul - jag har fundering på att sätta en pallkrage maskrosor men då sstsa på vitblommande och rosa för att ha en ursäkt att odla dem :-))
ha dem på ett prydligt och ordentligt sätt. Kanju tillägga att de är så gott som utrotade på mitt berg....
Späd rödbetsblast även grov rödbetsblast stuvad som spenat är otroligt gott!
När vi ändå är inne på wok - jag kan rekommendera daikon & rättikor - de är ju ofta ( inte daikon då) otroligt skarpa i smaken men dessa skarpa vita rättikor är världens godaste i wok då de tappar styrkan och blir milda!