Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Bläckfisk, Hur göra?
          mulle
          Inlägg 01-03-2005, 10:19
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 629
          Medlem sedan:
          13-07-2004
          Medlem nr: 4 069



          Vad gör man då man har köpt en färskfångad bläckfisk och vill steka (inte fritera) den?
          Skärs någon del bort?
          Ska kropp och tentakler, som ju har lite olika konsistens, stekas tillsammans eller var för sig?
          Stektid?
          Kryddor?
          Annat för en novis att tänka på?
          Jag reser till Madeira i slutet av april och bor i lägenhetshotell (med en enkel liten kokvrå) ett stenkast från saluhallen.
          Eftersom jag älskar bläckfisk skulle det vara roligt att försöka tillreda den här läckerheten själv.
          Mulle
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-09-2025, 00:34
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon