Medlem
Antal inlägg: 3 022
Medlem sedan: 14-11-2003
Medlem nr: 2 566
Håller på att fixa surdeg. Det är sista dagen idag, dag 4. Och det luktar..... skunk! Någon som vet om det är normalt? Har aldrig gjort surdeg som ska stå så länge förut, så jag har inget att jämföra med. Tänkte att jag skulle höra med er innan jag slänger iväg det, ifall att det nu skulle vara normalt.
--------------------
”Gå inte på Den Smala Vägen den är alldeles för bred. Balansera isället på de öppnaste fälten..” - Sun Axelsson
Medlem
Antal inlägg: 3 022
Medlem sedan: 14-11-2003
Medlem nr: 2 566
Hojanna, jag hade inte problemet att det separerade.
Jag undrar vad som gick galet med min deg...... Om jag känner mig själv rätt, så kommer jag att ett tag framöver att göra en hel del surdegar . Sånt där gör mig bara mer nyfiken.
--------------------
”Gå inte på Den Smala Vägen den är alldeles för bred. Balansera isället på de öppnaste fälten..” - Sun Axelsson