Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Sylt eller marmelad av Tranbär?
          Christoffer
          Inlägg 11-03-2005, 11:26
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Är det någon som vet hur man kan göra sylt eller
          marmelad av färska tranbär?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Christoffer
          Inlägg 14-03-2005, 17:59
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Det ska jag absolut göra, men då får jag köpa mer, nu när det
          är så billigt!

          Men jag gjorde en marmelad av tranbär och jordgubbar, vilket
          blev otroligt gott! Helt geleartad blev den.

          Min fråga är... måste man tillsätta något konserveringsmedel
          till detta? Kommer den att mögla eller missfärgas om man inte
          tillsätter något?

          Har köpt askorbinsyra och natriumbensoat, men är osäker på om
          jag verkligen behöver använda det.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Christoffer   Sylt eller marmelad av Tranbär?   11-03-2005, 11:26
          Susanna   Jag har en bok som heter "Ta vara på frukt oc...   11-03-2005, 11:35
          Christoffer   Ja, jag kan gärna ta receptet om tranbärssorbet. D...   11-03-2005, 12:19
          Susanna   Hej igen! Såg att det var vin i sorbetrecepte...   11-03-2005, 15:03
          Christoffer   Tack så mycket. Det blir ett försök inom kort tror...   11-03-2005, 23:01
          Virgo   Frys tranbären och använd dessa istället för is i ...   12-03-2005, 00:52
          Susanna   Det lät väldigt gott med tranbär och jordgubbar...   14-03-2005, 19:10
          Christoffer   Vad är det för konserveringsmedel man ska använda ...   14-03-2005, 19:31
          netaave   Tranbärssylt Ca 1 kg tranbär 4 dl vatten 6-8 dl s...   15-03-2005, 18:57
          Christoffer   Varför behövs det inget konserverings eller antiox...   15-03-2005, 19:10
          Tingstäde   ... tranbär .... mmmm På min tid (förra århundrad...   15-03-2005, 20:56
          netaave   Tranbär är precis som lingon, sitt eget konserveri...   15-03-2005, 21:24
          Christoffer   Perfekt! Då behöver jag inte tillsätta något. ...   15-03-2005, 22:17
          ninnisky   "konserveringsmedlet" är i detta fallet...   15-03-2005, 23:36
          netaave   Frysta brukar väl finnas att köpa året runt   16-03-2005, 11:12
          Christoffer   Det fanns några påsar med färska, ofrysta kvar då ...   16-03-2005, 12:10
          Storkis   Det där lät bra! Har du nån a...   27-03-2005, 17:58


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 05-08-2025, 21:43
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon