Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Vilka bär kräver pektin.., ..vid tillverkning av marmelad?
          Christoffer
          Inlägg 21-03-2005, 15:48
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Vilka bär och frukter behöver göras på syltsocker, alltså måste
          tillföras pektin och/eller natriumbensoat?

          Funderar på att göra sharonmarmelad, men vill ha lite
          kött (fruktkött) på benen först.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Eva i Skåne
          Inlägg 22-03-2005, 23:04
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 24 744
          Medlem sedan:
          03-11-2002
          Medlem nr: 110



          Annars kan du koka sylten med vanligt socker (billigast) och OM den inte stelnar kan du köpa Certo och koka om sylten med det. Bara att följa anvisningarna i så fall.

          Lycka till tongue.gif

          Natriumbensoaten påverkar inte hur sylten stelnar, bara hindrar den från att mögla så lätt. Akta så du inte får i för mycket, det ger bismak sad.gif
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 07-08-2025, 12:05
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon