Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Vilka bär kräver pektin.., ..vid tillverkning av marmelad?
          Christoffer
          Inlägg 21-03-2005, 15:48
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Vilka bär och frukter behöver göras på syltsocker, alltså måste
          tillföras pektin och/eller natriumbensoat?

          Funderar på att göra sharonmarmelad, men vill ha lite
          kött (fruktkött) på benen först.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Christoffer
          Inlägg 23-03-2005, 00:02
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Tack för Certo-tipset. Ja, natriumbensoat har ingen god eftersmak, men försmaken, eller vad det nu kallas, är däremot jättegod.
          Sharonfrukterna brukar se fula ut, och få svarta, för synen osmakliga
          fläckar både utanpå och inuti, är det socker, eller är det något annat?
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 28-07-2025, 21:51
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon