Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Lotus-frön
          Christoffer
          Inlägg 23-03-2005, 13:54
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Jag var och köpta Lotusfrön (Pabdi) i en indisk affär nyligen.
          "For pooja use" stod det på påsen, men jag har hört att
          man även kan äta sådana.
          Hur går man till väga? Kokar man de? De är rätt hårda,
          mörkbruna och känns väldigt släta och lena.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          harald
          Inlägg 23-03-2005, 15:27
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 41
          Medlem sedan:
          16-03-2005
          Medlem nr: 5 175



          jag har gjort ungefär likadant som när man kokar bönor, dvs. lagt dem i blöt över natten och sedan kokat dem..
          om det nu är samma, mina är ganska ljusa, nästan vita.. och så är de kinesiska.. brukar användas rätt mycket i soppor i kina tror jag..

          finns det nån bra indisk affär i göteborg förresten?

          /harald
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 29-07-2025, 18:55
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon