Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Cassava, Hur tillagar man...
          Christoffer
          Inlägg 13-04-2003, 12:55
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Hur och till vad tillagar man cassava?
          Jag tror att den kan heta manioca och tapioka har jag hört också.
          Det ska tydligen finnas blåsyra i den som är giftig. Hur tar
          man bort den?

          Hoppas på svar

          CHristoffer
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          hans-Ålösund
          Inlägg 25-04-2003, 11:54
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 69
          Medlem sedan:
          05-11-2002
          Medlem nr: 182



          Kassava innehåller blåsyra och det tar man bort med blötläggning.
          Sedan kokas roten som vanligt och man gör ett mos som smakar ungefär som att kyssa sin syster- alltså ingenting- om du vill ha något liknande så kokar du eller steker sötpotatis eller jordärtskockor så blir det ungefär samma fast godare.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 06-08-2025, 23:14
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon