Medlem
Antal inlägg: 609
Medlem sedan: 26-04-2005
Medlem nr: 5 591
Jag köpte billigt brännvin i Tallin, vill nu göra snaps på det. Vad är gott att krydda med? Hur mycket växt ska man ta till vilken mäng sprit? Hur länge ska det dra?
Johannesörten har inte fått några knoppar ännu (tror att dessa ska användas) Pors har jag inte hittat någon i Uppsalatrakten, växer den här? Har någon provat med kirskål? (vet inte om det går) Det sägs att små späda granskott är bra.
Medlem
Antal inlägg: 6
Medlem sedan: 16-07-2005
Medlem nr: 6 186
Om Du fortfarande har kvar okryddat brännvin rekommenderar jag svarta vinbär. Ta en kaffekopp bär och ett halvt dussin små blad, och knöka ner dem i en butelj. Fyll på med sprit, och glöm flaskan tills det är dags för julsnapsen.