CITAT (kristerh @ 02-08-2005, 10:42)
CITAT (Felix matte @ 02-08-2005, 09:50)
Jag köper aldrig kött eller köttfärs i "bubbliga" förpackningar... de som packats för lång hållbarhet.
Har en gång för länge sedan råkat ut för illaluktande kött (i vanlig förp.) och sedan dess ser jag till att det är färskt.. nypackat det jag köper och helst närproducerat.
Vissa butiker har för vana att mala om eller förpacka om köttfärs, eller rent av blanda gammal o ny färs, så det behöver inte vara färskt för att datumet säger så. Då litar jag mer på den gasade färsen.
krister
Gud va äckligt

Eftersom min sambo är jägare så äter vi bara älg-och rådjursfärs som vi mal själva till önskade storlek. Köper aldrig färs i butik och mal heller aldrig i fläskkött i köttet som så många rekommernderar för att få en saftigare färs. Det naturliga är bäst om man har möjlighet