Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Pickles och socker?, Måste man ha socker i inläggningslagen?
          gutta
          Inlägg 13-08-2005, 17:58
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 73
          Medlem sedan:
          22-11-2003
          Medlem nr: 2 586



          Jag är väldigt sugen på att experimentera med att göra pickles av årets skörd av squash, gurka, vaxbönor, harricot vert, morötter och olika örter. Experimentlustan förtas dock av oro för att konserveringen ska misslyckas. Jag gillar inte söta inläggningar men ser att de flesta recept med inläggningar innehåller massor av socker. Måste man ha det? Och hur är det med värmebehandlingen? Måste det vara kokhett när burken tillsluts?Jag vill gärna "mixtra" med både vinäger och ättika. Finns det någon som känner sig kunnig om detta?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          liv
          Inlägg 13-08-2005, 21:40
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 270
          Medlem sedan:
          27-06-2005
          Medlem nr: 6 074



          Prova att mjölksyra, det är gott och nyttigt och sockerfritt smile.gif
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 11:35
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon