Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Sparris
          Joakim Johansson
          Inlägg 11-05-2003, 07:09
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 3
          Medlem sedan:
          06-05-2003
          Medlem nr: 1 337



          Att en sparris kan vara grön eller "vit" beroende på kupning eller inte begriper jag, men vad är det annars för skillnad? Fördel? Nackdel?
          Smakar de annorlunda? Mer eller mindre "träiga" Smalare eller tjockare?
          Eller är det helt enkelt så att det finns olika plantor?
          Är det någon som har erfarenhet eller vet?
          Är på väg att skaffa några plantor så det vore intressant att veta innan.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Ingrid på Västku...
          Inlägg 11-05-2003, 10:55
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 5 498
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 20



          Sedan gammelt anses blekta grönsaker vara finare än de 'vanliga'.
          Grön torde ha mera vitaminer och något tjockare skal. Sedan finns det lila sparris med.

          Smakar ungefär likadant. Jag skall snart plantera med(hoppas jag) så har itne funderar mkt mera. Vilken som duger bra här.

          Hälsar ingrid
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 30-07-2025, 01:32
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon