Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Skörd av kryddorna
          Reserv
          Inlägg 15-09-2005, 06:57
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 6 877
          Medlem sedan:
          21-04-2005
          Medlem nr: 5 537



          Jag brukar inte ta tillvara på några kryddor för vinterbruk annars, men nu vill jag gärna ha in så mycket som möjligt. Jag brukar frysa Persilja och Gräslök, men går det att göra så med flera kryddor? Dom jag tänkte mest på är : Körveln, Dragonen, Timjan och Basilikan. Kan man hacka och frysa alla dom eller passar det bättre att torka, och vilka i såna fall? Purjolöken är också en som jag brukar slanta upp och frysa för grytor, men den kan juh stå kvar i backen ett bra tag till. Är det föresten vanligt att en Dragon blir över två meter och mer än en karltumme tjock?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Reserv
          Inlägg 15-09-2005, 08:59
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 6 877
          Medlem sedan:
          21-04-2005
          Medlem nr: 5 537



          Klart du kan dela, det är så jag fått kryddor överallt, utom då myntorna som sprider sig alldeles själva. Är det nån som försökt sig på att färskfrysa kryddorna då?
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 27-07-2025, 06:23
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon