CITAT (Airamya @ 19-08-2005, 21:12)
Jag brukar också få kopiöst mycket plommon. Efter att jag låtit alla gatans ungar äta tills de kvider av magknip så stoppar jag dem (plommonen alltså, inte barnen) i plastpåsar o fryser in. Se'n bjuder jag glatt på världens godaste o mest lättbakade plommonkaka resten av året

Recept?
6 ägg vispas med 4,5 dl socker. Tillsätt 4,5 dl vetemjöl och bred ut smeten i en långpanna. Skala o dela plommonen (superlätt när de är frysta) och lägg dem på smeten. Strö över pärlsocker. Hyvla över 150 g margarin.
Grädda i mitten av ugnen 30 minuter. 175 grader.
Bjud in alla du känner.
Man kan hoppa över att skala dem om man vill...
Idag har jag plockat plommon och nu står en plommonkaka i ugnen.
Fick göra en utryckning till ICA eftersom jag inte hade något pärlsocker.
Nu väntar jag med spänning på resultatet