Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Linfrö, i bakning
          pimpim
          Inlägg 19-11-2005, 11:52
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 921
          Medlem sedan:
          08-04-2003
          Medlem nr: 1 085



          Jag har tänkt att baka bröd med linfrö, tänkte använda mitt vanliga brödrecept. Ska man göra något åt linfröna först eller häller man i direkt från förpackningen bara?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Bambis vän
          Inlägg 20-11-2005, 17:09
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 67
          Medlem sedan:
          21-02-2004
          Medlem nr: 2 857



          Håller just nu på att baka fruktbröd med krossade linfrön i. Eftersom linfröt innehåller olja (linfröolja), så behövs inget annat fett i det receptet. Förmodar alltså att du kan dra ner på ev matfett i ditt recept. I mitt recept ska det vara 1 dl linfrö till 1 liter vatten.

          Hälsningar från degbunken!
          Lena
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-08-2025, 02:33
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon