Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Dags för lussebak i helgen!
          Annlo
          Inlägg 01-12-2005, 20:05
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1 244
          Medlem sedan:
          02-08-2003
          Medlem nr: 2 003



          Nå, vad gör ni för att inte de rackarns lussekatterna ska bli torra? blink.gif

          Jag är en fena sleep.gif på vanliga bullar (om jag får säga det själv!) Blir saftiga o bra...

          Men när jag ska göra lussebullar så går det attans INTE! mad.gif
          Blir torra o träliga...

          Så fram med trixen o tipsen! rolleyes.gif
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Annlo
          Inlägg 01-12-2005, 20:16
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 1 244
          Medlem sedan:
          02-08-2003
          Medlem nr: 2 003



          CITAT (Gåsis @ 01-12-2005, 20:12)
          Eventuellt kan man starta med att äta några lågprislussebullar för efter det är egna alltid toppengoda biggrin.gif

          Vilket suveränt tips! laugh.gif

          Tittade på recepten ni länkade till. Kesella 250 gr på båda till en halv liter mjölk. Ska köra på det tror jag!
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Annlo   Dags för lussebak i helgen!   01-12-2005, 20:05
          mamamaggan   Bakar aldrig lussebröd nuförtiden. Men när jag gjo...   01-12-2005, 20:08
          pisanggoreng   Baka med keso så blir de inte torra. Det gjorde ja...   01-12-2005, 20:08
          Hamilton   Jag anväder alltid Kessella i mina lusse bullar   01-12-2005, 20:10
          Felix matte   Jag vågar skryta med att mina lussebullar är bland...   01-12-2005, 20:11
          Annlo   Keso eller kesella alltså? Hur mycket och istället...   01-12-2005, 20:11
          pisanggoreng   Det kanske var det jag täntke på...   01-12-2005, 20:11
          pisanggoreng   Recept   01-12-2005, 20:12
          Gåsis   Mindre mjöl, mer smör och kesella i degen och mand...   01-12-2005, 20:12
          Castea   Baka efter ett recept med Kesella, det ger saftiga...   01-12-2005, 20:12
          Annlo   Ja, så gör ju jag med... :blink: ...   01-12-2005, 20:13
          Felix matte   Jag stöter saffranen i mortel tillsammans med en s...   01-12-2005, 20:17
          Annlo   Ja eller hur? har en liten teori d...   01-12-2005, 20:22
          Felix matte   Jag bakar såna enkla.. S   01-12-2005, 20:25
          Annlo   Ja är inte det katter? Jag gör all...   01-12-2005, 20:32
          Felix matte   Ja är inte det katter? Jag gör alltså också S... ...   01-12-2005, 20:39
          Annlo   Nej, huvva´! Det blir ju jätta...   01-12-2005, 20:43
          Rossi   Vi använda dessutom flytande saffran i år. Vi gjor...   01-12-2005, 20:51
          Hamilton   Precis det receptet bakar jag och ...   01-12-2005, 20:58
          Evgeni   Jag gör vanlig bulldeg som jag har bakpulver och ä...   01-12-2005, 21:06
          kristerh   Enligt ett recept från en av stockholms bästa bage...   01-12-2005, 21:20
          Felix matte   Mina bullar får både jäsa och svalna under bakduk ...   01-12-2005, 21:25
          Hamilton   Det låter gott......tror nog att ä...   01-12-2005, 21:27
          Evgeni   Det låter gott......tror nog att även jag skall p...   01-12-2005, 21:33
          *Grodan*   Jag gör lussekatter utan kesella, tycker att de bl...   02-12-2005, 11:07
          Annlo   Har du detta utöver vanliga receptet till vetebul...   02-12-2005, 11:52
          yenny   jag har inte kesella i min deg (vanlig vetedeg med...   02-12-2005, 12:02
          Annlo   Nu ni, har här bakats! :lol: Blev faktiskt r...   04-12-2005, 21:23
          Inga från Närke   Jag kommer inte att baka i år min mamma har lovat ...   04-12-2005, 21:43
          Ophelia   Sockerkaka med saffran och russin i rom är kanongo...   04-12-2005, 21:53
          Evgeni   Har du detta utöver vanliga receptet till vetebul...   04-12-2005, 23:00
          Norrbottens-Magdis   Nu har jag bakat mina glutenfria lussebullar. Mass...   12-12-2005, 17:58


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-09-2025, 10:32
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon