Fy så mycket äckligt ni har att berätta.
Mjölbaggar har jag också råkat ut för ett par gånger
och en sommar efter att vi varit på landet hela sommaren hade köket tagits över av vidriga larver och mal som flög runt
Trots städande och utrensning tog det evigheter innan vi hade malfritt. Det kunde gå månader och så plötsligt satt det en rackare nånstans. Dom gömmer sig verkligen bra
För nåt år sedan när jag öppnade en knäckebrödspaket tyckte jag att det verkade lite "dammigt" i den. Jag knackade första skivan i bordet, men sen var det inte mer med det utan jag åt i godan ro. Det var ett rutat knäcke och nästa skiva jag tog vände jag på och då satt det larver i skårorna

Lite illamående kände jag mig allt
För att göra tråden ännu äckligare så sägs det att de larver som levt t ex i mjöl dels är ofarliga att äta och dels inte smakar något annat än just mjöl för att det är det dom levt på
så hittar ni en i chokladpuddingpulvret så är det kanske som att äta chokladpudding med små chokladbitar i