Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Är det nån av er, som har nåt "fuskrecept" på smördeg?
          Gillan
          Inlägg 01-12-2005, 07:54
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 7 413
          Medlem sedan:
          19-07-2005
          Medlem nr: 6 203



          Har nämligen bestämt att det blir piroger och pajer av
          olika dimensioner när jag fyller. Tillsammans med olika
          sallader. Plus en massa annat såklart smile.gif

          Jag har ju en massa egna recept på pirogdeg, men skulle vilja
          variera dem med nåt nytt. Och smördeg är inte nåt jag brukar
          använda mig av. Så det skulle va kul att få tips om nån sån
          som inte är så besvärlig som det brukar va. wink.gif wub.gif

          /Gillan


          --------------------
          F.d. ev. geni som numer dessutom...........är rökfri /Gillan,zon 3-4
          De enda som aldrig misslyckas är de som aldrig försöker!
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Gillan
          Inlägg 05-12-2005, 00:06
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 7 413
          Medlem sedan:
          19-07-2005
          Medlem nr: 6 203



          Ärligt talat Ewa L, så tror jag på det, men här finns aldrig
          nån vodka, så det får tyvärr vara, smile.gif

          Ditt recept har jag redan provar Agneta! Och jag säger
          bara till alla andra : Prova! Det är bara så bra smile.gif

          Jag gjorde degen (med bakpulver) . Lät den stå kallt i
          ett par timmar, Kavlade ut den (ganska tunnt, trots ditt tips
          Agneta,), Vek den tre ggr och lät den vila ytterligare 30 min.

          Kavlade ut den igen ganska tunnt och provade mig fram i
          olika former som jag lade fyllning i. Penslade sen med ägg.

          Bakade i 250 grader tills de fick den rätta färgen.
          Det blev perfekt smile.gif


          Tack för ett bra recept Agneta/Gillan


          --------------------
          F.d. ev. geni som numer dessutom...........är rökfri /Gillan,zon 3-4
          De enda som aldrig misslyckas är de som aldrig försöker!
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 22-07-2025, 19:45
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon