CITAT (netaave @ 08-12-2005, 11:07)
Jo jag retade upp mig på att det finns så olika kg-pris på salt.
Salt är ju något som används i alla hushåll varje dag och jag förstår inte än varför ett grundämne, som salt eller natrium ju är ska kosta allt från 5 till 105 kr per kg.
Så jag mailade till plus och dom kom hit och jag var med i inslaget från "min" affär.
Dom hade sen en kock i programmet som förklarade de dyra salternas förträfflighet och fina kvalité. Krystat tyckte jag.
Men jag och många med mig fortsätter nog med hushållssalt för under tian kilot.
Formen på saltet spelar roll för smaken, men BARA om man saltar precis innan man äter, annars smälter saltet och då har det ingen som hellst betydelse vad det är för salt. Åtminstonde har det ingen betydelse smakmässigt!
Sedan är det ju energimässigt vansinne att koka bort vatten från havsvatten för att få pannsalt. När man i stället kan låta solen göra jobbet!