Medlem
Antal inlägg: 2 524
Medlem sedan: 22-02-2005
Medlem nr: 5 050
Jag gillar kinarestaurangernas nudlar, dom som rörs ihop med lite kött och lite grönsaker. Men när jag försöker göra något liknande här hemma vill det ju inte alls smaka likadant. Det är som såsen som gör det. Vad har dom i den bruna såsen som sitter fast på nudlarna? Har försökt att fråga min thailändska grannfru vilka kryddor hon använder men hon svarar hela tiden att det är bara vitlök och svartpeppar. Men hos mig blir det inte brun och lite kladdig sås av vitlök och svartpeppar.
Medlem
Antal inlägg: 23 015
Medlem sedan: 13-08-2005
Medlem nr: 6 358
hita ett recept på wookade grönsaker sen köper du ritikga nudlar och kokar dom i buljon eller vatten sen så steker du kött försig i soja eller kokosmjälk eller nåt annat sen efter du har gjort det blanda wooken med nudlar och kött