Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Tjärknöl
          ingrid fuxwall
          Inlägg 26-03-2006, 20:25
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 4 792
          Medlem sedan:
          29-05-2005
          Medlem nr: 5 891



          Är ju inget man gör av sådant som växer i trädgården men någon här kan kanske hjälpa mig med recept på lagen jag ska lägga köttstycket i efter vistelsen i ugnen.

          ingrid
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Gåsis
          Inlägg 26-03-2006, 20:49
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 524
          Medlem sedan:
          22-02-2005
          Medlem nr: 5 050



          Okido, så här tycker jag att den blir god.

          7 ,5 dl vatten
          2,5 dl rödvin som inte färgar av sig
          1 dl salt
          1 msk timjan
          1 msk rosmarin
          1 msk körvel

          Alternativt kan man pytsa i lite kanel och kryddnejlikor med salt och peppar. På en höft. Jag lagar mycket tjälaknul och det som är viktigt är saltmängden per liter vatten. Sen kan man krydda med precis vad man vill om du frågar mig.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-08-2025, 11:18
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon