Hej!
Det är jättesvårt att komma på vad man ska äta!
Snabbt:
400 gr tärnad skinka/kassler
1 hackad lök
1 hackad paprika
1 burk champinjoner
1 burk creme fraiche parpika/chili
½-1 burk min fraiche
salt
peppar
Kokas upp och serveras till pasta.
En annan favorit kommer från arla.se:
Italiensk Kycklingpasta
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl mellangrädde
Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera till favoritpastan.
Annars så här till sommaren en couscous-sallad?
Med parpika, rödlök, god sallad, gurka, couscous, avocado, fetaost, kyckling eller skinka, körsbärstomater. Vinegrett av balsamvinäger, olivolja, vatten, vitlök, salt och peppar. MMmmm. Kanske med lite vindruvor i?
Fräscht och gott!