CITAT (Gåsis @ 10-05-2006, 17:04)
Kanske ska ni skriva vad ni faktiskt lagar istället för sånt som verkar bra men aldrig blir gjort

För såna recept har jag ganska gott om
/Åsa
Faktiskt är receptet jag gav dig ett av de jag använder mest, i synnerhet när jag har dålig fantasi. Caj P's gillolja eller Santa Marias vitlöksmarinad måste man ju alltid ha hemma så man slipper krydda själv när man är oinspirerad.
Skivor av kött, kotlett, rulle och karré är ju också sånt man alltid ska ha i frysen, tycker iaf jag. De är så lätta att tina och laga till. Vad man sen väljer för kött beror lika mycket på vad man får i handen när man sträcker sig in i frysen som vad man har lust med.
Är man ännu mer oinspirerad kan man koka vanliga makaroner, hacka ner skinka (eller överblivet kött från gårdagens middag), lök, paprika och vräka över en äggstanning och vips har du en makaronilåda.
Gårdagens middag: Omelett på 8 ägg och klickar av gårdagens köttfärssås. Serveras med kokta grönsaker (sommargrönsaker, djupfrysta. Kokas i tio minuter så de tinar och blir varma).
Är det riktigt illa går jag till tasteline.