|
Jag brukar ofta göra ugnsbakade rotsaker, kanske med en bit lax som får gå med i ugnen och en kall sås till det...
Annars blir det mest pasta med diverse olika såser:
Gorgonzolasås 1 bit gorgonzola 1 burk creme fraiche Ett gäng champinjoner Om man vill lyxa lite kan man steka strimlad lövbiff och blanda i precis innan man ska äta.
Tomatsås Stek lite lök och vitlök, slå på en skvätt Balsamicovinäger och låt det puttra någon minut (Se till att ha på fläkten för det ryker ordentligt). Häll på krossade tomater. Sedan fyller man bara på med det man vill ha, bönor, svarta oliver, buljongtärning eller fond, majs, färska eller torkade örter osv.
Annars kan man ju alltid använda sig av färdiga soppor som finns i kyldisken, bara att fylla på med räkor, lök, grönsaker, kryddor, sparris eller vad man nu känner för...
Hoppas att något faller i smaken i alla fall
/Viktor
|