Det här brukar vi göra, speciellt om vi vill ha nåt lyxigt.
Steker kycklingfilé eller kör i ugn men det är tillbehören som är så gott till.
Fräs klyftade eller skivade färska champinjoner i lite smör, salta och peppra. Lägg i ett paket tinad bladspenat (godast med den frysta, vi har provat färsk också men tyckte inte det var lika gott) och fräs en liten stund, ska bara bli genomvarm. Tillsätt några matskedar pesto och 1 burk creme fraiche. Låt det bli varmt.
Lägg upp kycklingfilén på tallriken och häll "röran" över. Vi brukar göra potatiskroketter till, det tycker vi passar väldigt bra ihop med det här.
--------------------
Hälsningar, fru Berglund"Just remember in the winter, far beneath the bitter snows lies the seed that with the sun's love, in the spring becomes the rose!"Min trädgårdshemsida (hemsidan är nere för tilllfället men kommer snart tillbaka med ny och förbättrad design!)
|