CITAT (Meliss @ 15-08-2006, 09:52)
Hur gör man en såndär snygg rista?
Ska de torka inomhus? Är det nål och tråd eller?

Hmm ... hur ska jag förklara nu.
Jag tog en chili och brand fast en tråd om stjälken (sån där grön plastremsa med metalltråd inne i) sen la jag på en till, drog runt ett varv sen ett varv under frukten, sen en frukt till, ett varv ovanpå och ett varv under ... osv. osv. Långa stjälkar underlättar.
Den hänger och torkar inne i en gradinstång (inte i direkt soljus) men jag vet inte hur man torkar den bäst. Har inget varmt ställe att hänga den på men den verkar ha börjat torka nu iaf.
akagebeck : håller med på ett ungefär om din beskrivning av Oregon Spring. Ok smak men knöliga och en del spruckna frukter (plus några pyttesmå runda på samma plantor), några har också ett krovligt brun-svart område i änden. Smakar mest som "vanlig tomat" ... inte mer inte mindre.