Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Varför blir saften "seg"
          stina
          Inlägg 02-09-2006, 18:48
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 6 103
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 26



          Alltid när jag gör egen saft så dröjer det ett tag och sedan är saften trögflytande som attan. Vad gör jag för fel? sad.gif
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          stina
          Inlägg 02-09-2006, 19:35
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 6 103
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 26



          Jag använde ett recept som jag hittade i Kajsas kokbok (som jag har på landet så jag kan inte kolla hur det löd). Saften gjorde jag på Skuggmoreller. Dom är ju ganska sura så jag tog lite mer socker än vad som stod i receptet. Kan det vara det som är felet....

          /Stina
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 04-08-2025, 04:20
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon