Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Varför blir saften "seg"
          stina
          Inlägg 02-09-2006, 18:48
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 6 103
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 26



          Alltid när jag gör egen saft så dröjer det ett tag och sedan är saften trögflytande som attan. Vad gör jag för fel? sad.gif
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          stina
          Inlägg 03-09-2006, 07:02
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 6 103
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 26



          Jag tror att bären var mogna och jag kärnade inte ur. Vill tala om att saften är sanslöst god, men som sagt: Det är gelé nu. Går att skaka ut lite gelé i ett glas och lösa upp det så att det blir saft, men det är lite kletigt att hålla på med.

          /Stina
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 06-08-2025, 21:56
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon