Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hur konserverar man utan tillsatser?
          Alexandra
          Inlägg 24-08-2003, 19:53
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 280
          Medlem sedan:
          04-12-2002
          Medlem nr: 461



          Skulle vilja ha tips på hur man konserverar frukt/sylt/marmelad utan tillsatser. När jag syltar med bara socker brukar sylten ruttna efter någon vecka sad.gif Kan någon hjälpa mig?

          P.S.Jag har ingen som helst erfarenhet av parrafinering eller någon apparat eller dyl för sterilisering.D.S.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Ingrid på Västku...
          Inlägg 25-08-2003, 14:07
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 5 498
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 20



          Är det benseocainet Du inte gillar? Steriliserar Du burkarna och skumamr sylten och låter den koka upp? Ju mer socker man tar ju längre håller allting också.


          Undrar Ingrid
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Alexandra   Hur konserverar man utan tillsatser?   24-08-2003, 19:53
          Alexandra   Ingen som är fena på konservering????   25-08-2003, 11:51
          Ingrid på Västkusten   Vad är det för sylt och hur gör Du? Undrar Ingrid...   25-08-2003, 12:10
          Alexandra   Hallonsylt, blåbarssylt, jordgubbssylt....det är s...   25-08-2003, 13:01
          Alexandra   "Är det benseocainet Du inte gillar?" ...   25-08-2003, 18:53
          Ingrid på Västkusten   Det beror på vart Du lägger ribban Alexandra. Jag ...   25-08-2003, 19:39
          Ina   Man kan ju frysa både färdig saft och sylt om man ...   25-08-2003, 21:06
          Hannele   Konserveringsmedel är nyttigare än Alexandra   Det skulle vara jättesnällt om du har möjlighet at...   26-08-2003, 19:47
          Nina H   Jag fryser in alla bär och tar fram under vintern ...   26-08-2003, 19:54
          Cilla   Jag har sedan ett antal år följt ett recept för ko...   26-08-2003, 21:32
          Virgo   hallöj, Hur får man upp grillsaxen utan att brän...   27-08-2003, 00:22
          Alexandra   Tack för det här tippset Cilla! Vad glad jag ...   27-08-2003, 18:03
          Cilla   Jag har plommonsylt och -kompott kvar från 1995, s...   27-08-2003, 18:18
          Ingrid på Västkusten   Citron å askorbinsyra använder jag själv - inget a...   27-08-2003, 19:23
          Alexandra   Ingrid, har du burkarna i en lånpanna med vatten i...   01-09-2003, 19:55
          Ingrid på Västkusten   Nää vaddå? 75 grader skrev jag ju!!! ...   01-09-2003, 20:23
          Towanda   Socker är ett konserveringsmedel. Etanol är ett ko...   01-09-2003, 21:25
          Cilla   Hur får man upp grillsaxen utan att bränna fingr...   01-09-2003, 22:11
          estet   Precis som du beskriver Cilla gör alltid min mamma...   01-09-2003, 23:49
          KURT   Jag har provat att autoklavera vid 121 grader 20 ...   02-09-2003, 05:29
          Cilla   Ingrid, din variant låter klart enklare än min. I ...   02-09-2003, 07:35
          Louise i Göteborg   Gamaldags konserveringsaparater kan man köpa på lo...   02-09-2003, 08:33


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 06:17
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon