CITAT (Tobb @ 12-09-2006, 22:53)
Hur smakar inlagd pumpa?

Ja du ... hur beskriver man en smak ... hmmm.
För det första, gillar du pumpa ?? Inte att odla då utan att äta ?
Jag tänker mig pumpa som en grönsak med lite fruktig smak och behaglig konsistens. Kombinerat med ättikan och sockret som ger denna söt-sura lag och ingerfärans friska "karamelliga" kryddighet och varma känsla blev det helt enkelt ... ehh ... otroligt gott.
Som sagt, ett gott tillbehör till mycket mat, som ingrediens i sallader eller att äta som den är. Dessutom blir burkarna så fantastiskt vackra, ättikan och sockret hjälper till att förstärka och fördjupa pumpaköttets färg. Äter du inte upp dem själv så kan du alltid ge bort dem i present ... garanterat uppskattat, oväntat och imponerar på vilken söt tjej som helst.
Gör några burkar enl. mitt recept och så får du tjata på maria så får du ett recept till att prova.
*går och öppnar en burk till*
Mums mums ...