Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hur konserverar man utan tillsatser?
          Alexandra
          Inlägg 24-08-2003, 19:53
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 280
          Medlem sedan:
          04-12-2002
          Medlem nr: 461



          Skulle vilja ha tips på hur man konserverar frukt/sylt/marmelad utan tillsatser. När jag syltar med bara socker brukar sylten ruttna efter någon vecka sad.gif Kan någon hjälpa mig?

          P.S.Jag har ingen som helst erfarenhet av parrafinering eller någon apparat eller dyl för sterilisering.D.S.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Alexandra
          Inlägg 26-08-2003, 19:47
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 280
          Medlem sedan:
          04-12-2002
          Medlem nr: 461



          Det skulle vara jättesnällt om du har möjlighet att göra det Ina!!! Tack på förhand - jag ser fram emot det! smile.gif
          Hälsningar
          Alexandra
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Nina H   Jag fryser in alla bär och tar fram under vintern ...   26-08-2003, 19:54
          Cilla   Jag har sedan ett antal år följt ett recept för ko...   26-08-2003, 21:32
          Virgo   hallöj, Hur får man upp grillsaxen utan att brän...   27-08-2003, 00:22
          Alexandra   Tack för det här tippset Cilla! Vad glad jag ...   27-08-2003, 18:03
          Cilla   Jag har plommonsylt och -kompott kvar från 1995, s...   27-08-2003, 18:18
          Ingrid på Västkusten   Citron å askorbinsyra använder jag själv - inget a...   27-08-2003, 19:23
          Alexandra   Ingrid, har du burkarna i en lånpanna med vatten i...   01-09-2003, 19:55
          Ingrid på Västkusten   Nää vaddå? 75 grader skrev jag ju!!! ...   01-09-2003, 20:23
          Towanda   Socker är ett konserveringsmedel. Etanol är ett ko...   01-09-2003, 21:25
          Cilla   Hur får man upp grillsaxen utan att bränna fingr...   01-09-2003, 22:11
          estet   Precis som du beskriver Cilla gör alltid min mamma...   01-09-2003, 23:49
          KURT   Jag har provat att autoklavera vid 121 grader 20 ...   02-09-2003, 05:29
          Cilla   Ingrid, din variant låter klart enklare än min. I ...   02-09-2003, 07:35
          Louise i Göteborg   Gamaldags konserveringsaparater kan man köpa på lo...   02-09-2003, 08:33


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-09-2025, 00:12
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon