Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Baka i långpanna
          Klura
          Inlägg 16-09-2006, 09:56
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1 026
          Medlem sedan:
          10-05-2006
          Medlem nr: 7 630



          Jag ska baka något till en tillställning som är i morron.
          Ska gå snabbt och smidigt så jag tänkte något i långpannan.
          Vi har tröttnat på dom där kärleksmums, så kom gärna med förslag på hemsidor med recept eller om du har en egen favorit så vore det guld.


          --------------------

          Att förklara är svårt men jag vet ändå vad min hjärna tänker...
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Betty
          Inlägg 22-09-2006, 12:15
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 14 536
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 14



          CITAT (KURT @ 22-09-2006, 11:59)
          Svårt att göra något enklare än:

          SEGA HALLONRUTOR

          Blir en hel långpanna full, men gör gärna
          halv sats i liten dito.
          Lite sega i konsistensen och oemotståndeliga!

          Blanda ihop:
          200 gr. smält margarin
          6 dl socker
          6 dl mjöl
          1,5 tsk vaniljsocker
          4 ägg
          och bred ut i långpanna på bakplåtspapper.
          Häll över 1 pkt frysta hallon (eller sylt) samt
          mandelspån.

          Grädda i 175 grader 30 min.
          Skär i rutor och lägg en plåt över när de svalnar.

          OBS! Det är viktigt att plåten ligger över medan den svalnar, annars blir de inte sega!

          Du skriver: Häll över 1 pkt frysta hallon
          Jag undrar: Hur mycket är det då? Jag menar, hur många gram?
          Det finns ju olkia "märken" och olika storlekar på påsarna/paketen...

          och så undrar jag om en sak till...
          Ska det inte vara nån sorts jäsningsmedel alls i smeten?


          --------------------
          Norrbottenskusten zon 5-6



           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 18:26
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon